Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

євромайдан львів

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1396379647269858

Субота, 23 листопада 2013, 10:23

Владі Львова не вдалося демонтувати намет на Євромайдані у Львові попри рішення суду

євромайдан львів

Сьогодні ранком, попри рішення суду, представникам державної виконавчої служби не вдалося демонтувати намет, встановлений учасниками акції в підтримку євроінтеграції на пр. Свободи у Львові.

Про це повідомляє сторінка «Євромайдан у Львові» у Facеbook.

«О 5:30 прийшли виконавці. Виявилося, що рішення суду забороняє ставити малі арх. форми не на пл. Шевченка, а далі - біля статуї Матері Божої... Ой. Помилилися з адресою. До цього часу знову стягнулося більше людей (100-150) Був якийсь провокатор - його забрала міліція, яка, виглядає, нормально стежила за порядком. Станом на 7:30 "беркут" не прийшов. Люди не розходяться. Чергувати будуть аж до того часу, коли почнуть сходитися люди на вшанування пам’яті про Голодомор».

Близько 4 години ранку Львівський окружних адміністративний суд прийняв рішення про демонтаж намету у центрі Львова. Суд заборонив встановлення малих архітектурних форм (наметів) з 6:00 год. 23 листопада до 29 листопада за адресами пр. Свободи, 1, пл. Ринок, 1, вул. Університетська, 1 та вул. Винниченка, 18.

З позовом до суду звернулось управління охорони історичної спадщини Львывськоъ ОДА.

«Львівський окружний адміністративний суд прийняв незаконну постанову, якою зобов'язав до 6:00 ранку демонтувати наметове містечко напроти пам'ятника Шевченку.Ми вже готуємо апеляційну скаргу на це судове рішення», - повідомив депутат Львівської міськради Любомир Мельничук на своїй сторінці у Facеbook.

22 листопада, одного зі студентських лідерів акції на підтримку євроінтеграції у Львові, студента НУ «Львівська політехніка» Василя Молдована викликали до суду, де розглядалась справа за позовом Управління охорони історичної спадщини Львівської облдержадміністрації.

Нагадаємо, 23 листопада громадські активісти та студенти львівських вузів розпочали мітинги проти призупиненнями урядом євроінтеграційних процесів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.