Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

рудяк

Вівторок, 26 листопада 2013, 17:42

Рудяк запевнив, що міліція не перешкоджатиме мирним акціям прихильників євроінтеграції (ВІДЕО)

рудяк

Сьогодні, 26 листопада, біля стін головного управління міліції, начальник ГУМВС України у Львівській області Олександр Рудяк запевнив протестувальників, що міліція підтримує народ і не перешкоджатиме протестувальникам. 

Крім цього, представники студентського страйкового комітету під стінами головного управління міліції, зачитали звернення до правоохоронців, щодо їхніх неправомірних дій:

«Очевидно, правоохоронці отримали наказ не випускати людей до Києва, хоча як державні службовці мали би дбати про забезпечення волі народу. Така ситуація суперечить демократії по суті. І якщо так буде і надалі, то кожен зупинений автобус, що рухався з активістами до Києва перетвориться у майдан на дорозі»,? зазначено в повідомленні.

У відповідь на це звернення, Олександр Рудяк запевнив людей, що львівська міліція ? з народом: «Львівська міліція не перешкоджає і не буде перешкоджати мирним акціям на підтримку євроінтеграції. Якщо є всі необхідні документи, то немає проблем для виїзду людей автобусами зі Львова на мітинги до Києва.»

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.