Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

опозиціонери

dt.ua

Понеділок, 2 грудня 2013, 12:36

Опозиція вимагає відправити у відставку Кабмін і припинити політичні репресії

опозиціонери

Лідери опозиції Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок прийшли на Погоджувальну раду парламенту з вимогою розглянути завтра у Верховній Раді резолюцію недовіри Кабміну та питання зупинки політичних переслідувань.

Про це інформує прес-служба ВО "Батьківщина".

«Завтра сесія повинна початись з розгляду резолюції недовіри Кабміну і зупинки політичних переслідувань», - підкреслив голова Політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

У коментарі журналістам він нагадав, що проект резолюції недовіри Кабміну внесли до парламенту понад 150 нардепів: «Це той уряд, який дав команду бити дітей та призупинив європейську інтеграцію».

«Друга вимога - зупинка політичних репресій в Україні, звільнення Юлії Тимошенко і всіх активістів, які зараз знаходяться в казиматах за те, що брали участь у мирних протестах», - наголосив Арсеній Яценюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.