Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Понеділок, 2 грудня 2013, 16:43

Фанати !Фесту не дали демонтувати шоколадні унітази на Сербській (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні КП «Адміністративно-технічне управління» спробувало виконати рішення рішення міської ради про демонтаж конструцій на Сербській, 3, прибічники Майстерні шоколаду не дали зробити цього.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

На місце прибув депутат-свободівець Любомир Мельничук та міліція. Міліція, згідно з рішенням ЛМР, повинна була забезпечити громадський порядок під час демонтажу металевих конструкцій на вулиці Сербська, 3.

Близько десяти хлопців перешкоджали кранам, які приїхали демонтувати конструкції, але міліція відмовилася навіть попросити хлопців не перешкоджати комунальному підприємству виконувати рішення суду.

Юрист Майстерні шоколаду запевнив, що має рішення суду, відповідно до якого конструції можуть висіти на фасаді пам'ятки архітектури.

Адміністративно-технічне управління складе акт про недопуск до демонтажу та проситиме міліцію розібратися з правоохоронцями, які бездіяли конфлікту біля Майстерні шоколоду.

Нагадаємо, в серпні встановили мідні елементи декору на вулиці Сербська, 3.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.