Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

секта

liveinternet.ru

Середа, 4 грудня 2013, 14:55

Дрогобицьку міськраду дістала секта Догнала

секта

Дрогобицька міська рада вважає неприпустимими дії «секти Догнала» та її прихильників, пов’язані з публічним виявом своїх переконань та не сприймає ідей, спрямованих на розбрат та ворожнечу.

Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міськради.

Крім цього, Дрогобицька міськрада закликала мешканців міста не піддаватись на провокаційні та фальшиві заклики догналівців, а робити свої свідомі висновки.

"Вони влаштовують ходи та акції вулицями М.Грушевського, П. Орлика, Л.Українки, Стрийська, І. Мазепи, пл. Шевченка та пл. Ринок. Очолювані самозванцями в одязі священиків, прихильники цієї незаконної релігійної общини створюють справжній шабаш у центрі міста, порушують громадський спокій, перешкоджають руху автотранспорту на вулицях Дрогобича, заважають нормальній діяльності підприємств та організацій", йдеться у повідомленні.

Крім цього, Дрогобицька міськрада засуджує те, що секта Догнала виступає проти вступу в Євросоюз та закликає Путіна ввести війська в Україну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.