Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Четвер, 5 грудня 2013, 17:06

Юрій Михальчишин назвав Львівський євромайдан проектом Банкової

Народний депутат від ВО Свобода Юрій Михальчишин назвав Львівський євромайдан проектом Банкової, а ті акції протести, які почалися у суботу, після розгону Беркутом Майдану – заслугою опозиції.

Про це він розповів вчора, під час прямої трансляції на каналі Аронець live в одній зі соціальних мереж. Повне відео – за лінком, див. з 5.20 до 6.40

На запитання, як у Львові проходять акції протесту, Михальчишин розповів наступне:  «У Львові ситуація цікава у плані організації протестів. Вдень там пікетує 15-20 тисяч львів’ян, вночі майдану як такого немає, на відміну від перших днів.

Змінився характер протестувальників, вже кілька днів як зупинилась так звана євродискотека, зовсім інші настрої, переважно участь в протестах беруть дорослі львів’яни, на відміну від того континенту учнівсько-студентського, який був у перші дні протесту.  

Не будемо зараз зупинятися на характеристиках цього явища і що його спричинило, але ми впевнені, що це була спецтехнологія вулиці Банкової, яку ми будемо пікетувати завтра.

Ця технологія була більш менш успішно реалізована, поки хтось більш агресивний, жорсткий і брутальний у владній вертикалі не втрутився і не вирішив розігнати Майдан у Києві силою.

Тепер технологія євродискотеки, євромайдансу зазнала ганебного краху, відповідно, протести переросли з аполітичних та підкреслено безпартійних в потужні політичні акції протесту, які організовані трьома політичними силами, які мобілізували зараз всіх активних українців».

Нагадаємо, протягом останніх днів у соціальних мережах було багато запитань, чому не видно Михальчишина під час жодних акцій протесту у Києві. У Львові він є постійним учасником багатьох політичних сутичок.

Зокрема відзначився політик у перші дні Львівського євромайдану, коли попри непогодження організаторів акції, вийшов на сцену. Тоді він назвав студентських активістів сопляками, після чого не впускав нікого на сцену. Учасники Євромайдану кричали йому «Ганьба!»

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.