Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львів євромайдан

Неділя, 8 грудня 2013, 11:14

Львівський євромайдан сьогодні оголосить бойкот товарам і торговельним маркам, що належать депутатам з Партії Регіонів

львів євромайдан

Сьогодні у Львові в 14.00 на євромайдані відбудеться Служба Божа, після чого буде оголошено бойкот товарам і торговельним маркам, що належать депутатам з Партії Регіонів.

Про це повідомила прес-служба Євромайдану у Львові.

Нагадаємо, заклик до бойкоту товарів та послуг тих компаній та організацій, власники яких є депутатами або активістами Партії регіонів включено у План дій учасників майдану, оприлюднений ВО "Батьківщиною" і підтриманий Штабом національного спротиву.

Нардеп Ірина Сех натомість заявила, Штабом національного спротиву закликає вимагати саморозпуску фракцій і місцевих партійних організацій Партії регіонів.А у випадку, якщо вони відмовляться від такого кроку – розпочати пікет їхніх бізнесів і домівок.

Окрім того, пропонується також пікетувати бізнес олігархів, які фінансують Партію регіонів.  Зокрема – Рината Ахметова чи Олександра Гереги.

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій, наголосив, що йдеться не про те, аби блокувати роботу бізнесу, а про мирні пікети, в ході яких учасники таких акцій протесту роздаватимуть агітки і клеїтимуть наліпки із закликами не купувати товари на підприємствах регіоналів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.