Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бійці мвс

vikna.if.ua

Понеділок, 9 грудня 2013, 17:49

У Києві міліція витісняє митингувальників з блок-постів (оновлюється)

бійці мвс

Протягом останньої години у Києві міліція вивільняє та розбирає блок-пости на вулицях Лютеранській, Банковій, Грушевського та у Кріпосному провулку.

Про це пишуть дописувачі Twitter та інших соцмереж.

"Кількасот бійців внутрішніх військ оточили з усіх боків активістів на Лютеранській біля Адміністрації Президента", пише користувач Революція гідності.

"Близько тисячі бійців внутрішніх військ та "Беркута" відтіснили активістів від Кабміну вниз по вулиці Грушевського", пише у Twitter ВО "Свобода".

"Мітингувальників біля Кабміну оточили і почали відтискати, а також почали розбирати барикади", пише дописувач Євромайдан.

Прорвали барикади на Грушевського. Живим щитом оточили намети, - повідомляє Громадське ТБ.

"На Лютеранській бійці "Беркута" та внутр.військ перелазать через барикади. Активісти стали кільцем, аби не пропустити їх на територію" - ВО "Свобода".

Водночас нардеп від “УДАРу” Віталій Чугунніков повідомив, що блокпост опозиції на розі вулиць Богомольця і Шовковичної у столиці оточили 300 солдатів внутрішніх військ. "Вони кажуть, що зараз до нас прийдуть судові виконавці і зачитають рішення суду про заборону нашого перебування тут", передає слова депутата прес-служба партії УДАР.

"Зачистили нашу барикаду на розі Лютеранської та Круглоуніверситетської", написав у Twitter нардеп Андрій Шевченко. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.