Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

рудяк

Понеділок, 9 грудня 2013, 17:45

Затриманому фотографу Олегу Панасу інкримінують участь у масових заворушеннях, – Рудяк (ВІДЕО)

рудяк

Начальник Головного управління МВС України у Львівській області Олександр Рудяк розповів, що фотографа Олега Панаса було затримано у Львові на підставі рішення Шевченківського районного суду місті Києва.

Затриманий правоохоронними органами Олег Панас підозрюється в участі у масових заворушеннях та нищенні майна. При цьому Рудяк не уточнив, про які саме заворушення йде мова.

За словами Рудяка, затримували Олега Панаса київські міліціонери за сприянням лівівської міліції.

Затримання відбулося понад 5 годин тому і зараз Олег Панас вже знаходиться в Києві. Хоча Рудяк не може пояснити, як Панас опинився там так швидко.

Також Олександр Рудяк зазначив , що на його думку затриманому була дана можливість на доступ до адвоката. Генерал-лейтенант міліції повідомив, що деталі справи оприлюднить завтра на прес-конференції.

Нагадаємо, сьогодні у Львові люди у цивільному затримали фотографа Олега Панаса, який висвітлював події на Євромайдані у Києві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.