Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Олег Сало

Вівторок, 10 грудня 2013, 10:27

Сало спитає в прокуратури чому на Львівщині не працевлаштовують молодь

Олег Сало

Голова Львівської ОДА Олег Сало звернеться до прокуратури, щоб вона перевірила чому на Львівщині є проблема працевлаштування молоді та як функціонують підприємства, відкриті за державні кошти.

Про це вчора на брифінгу повідомив Голова Львівської ОДА Олег Сало, передає кореспондент Варіантів.

"За молодих людей людей, яких влаштовують працевлаштовують підприємці, сплачують лише половину єдиного податку. На це виділено більше трьох мільйонів. Можливо підприємці не знають про це, а можливо є зловживання. Чому тільки 177 тисяч використали з виділеної суми? З другої сторони 8 з лишнім мільйонів в нас поступило, щоб люди з вулиці відкрили свої підприємства, як ті підприємства відкриті. 7 мільйонів на це вже використано. Я хочу побачити ті підприємства, ті робочі місці, як ці кошти кошти використовуються", – зазначив Голова Львівської ОДА Олег Сало.

Крім цього, представники навчальних закладів Червонограда заявили, що їх випускники мають оплачувану практику та зазвичай залишаються працювати на місцях, де проходили практику. Зокрема в гірничій галузі – шахти «Степова», «Відродження», «Червоноградська», «Межирічанська», «Великомостівська», в будівельній – ТзОВ "Белз-агробудреставрація", КП „Червоноград-житлокомунсервіс”, ШБУ №2 "Укрзахід- вуглебуд" та Червоноградське РБУ , в промисловості та транспорті – «Червоноградське спецуправління з гасіння териконів і рекультивації земель», ПП “Євротранс”, ПП "Авто-транс-сервiс", ТОВ «Вітан-Транс», в сфері громадського харчування  – ПП «Школяр», ПП «Атлант», ТОВ «Гравіс», ТОВ «Кристинопіль-Галка».

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.