Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 10 грудня 2013, 17:13

На львівському євромайдані відбувся флешмоб в підтримку студентів, що були затримані в ніч на 30 листопада

Сьогодні на євромайдані у Львові відбувся флешмоб в підтримку студентів, які були затримані в ніч на 30 грудня в Києві.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Під час флешмобу мітингувальники заклеїли роти червоними наклейками, присідали та викрикували гасла «Студент за студента».

«Сьогодні студенти Львова вийшли на цей флешмоб, щоб продемонструвати свою солідарність з усіма студентами, які відстоюють свій європейський вибір тут та у Києві на Майдані. Ми хотіли пригадати події, які були минулої суботи, чорної суботи. На цих людей відкриті кримінальні провадження без жодних підстав. Своїм флешмобом ми хотіли їх підтримати», - повідомила член студентської ради Львова Оліярник Ірина.

На євромайдані також виступили: депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех, секретар Львівської міської ради Василь Павлюк, депутат львівської облради Орест Шейка та інші.

Нагадаємо, в ніч на 30 листопада Беркут жорстоко розігнав київський євромайдан. Зараз триває суд над 14 студентами, які були затримані в ніч на 30 листопада.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.