Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сало олег

Середа, 11 грудня 2013, 11:53

Сало звільнив заступника, який подав судовий позов проти львівських євромайданівців

сало олег

Голова Львівської ОДА Олег Сало звільнив заступника Богдана Матолича, оскільки за його дорученням було подано позов на організаторів мирного мітингу на площі перед пам’ятником Т.Г. Шевченкові.

Про Сало сказав представникам студентства, які пікетували будівлю Львівської ОДА, передає прес-служба адміністрації.

«Я неодноразово уже повідомляв, що це рішення прийняли без мого відома. На той час я з робочим візитом перебував на відкритті будівництва Бескидського тунелю. Але я запевнив, що всі винні будуть покарані, і я свого слова дотримав. Судовий позов було подано за дорученням Богдана Матолича і як ви зараз можете бачити, його на посаді вже немає. Це жорстко, але справедливо», – наголосив Олег Сало.

«Студентство та мирні демонстранти можуть розраховувати на мій захист та підтримку. Я завжди готовий прийняти ініціативну групу мітингувальників, вислухати їх та, за можливості, допомогти», – сказав голова ОДА.

Окрім того, молодь вимагала від Олега Сала письмового підтвердження того, що керівник області не буде виконувати «злочинні накази».

«Я працюю для людей, щодня виїзди в райони. За місяць мого перебування на цій посаді Кабінет Міністрів України виділив на потреби області додаткових коштів на суму 232 млн. грн. Ніяких злочинів не допустимо. В нас мирні протести, на Львівщині толерантне суспільство, ніяких політичних репресій з боку облдержадміністрації не буде», – запевнив Олег Сало.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.