Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

павлюк

П'ятниця, 20 грудня 2013, 14:21

Львівські політики намагаються загравати із ФК «Карпатами, – Павлюк (ФОТО)

павлюк

Секретар Львівської міської ради Василь Павлюк привітав ФК «Карпати» із 50-річчям та підкреслив важливість «Карпат» для львівських політиків.

«Всі політики львівського поля намагаються загравати із ФК «Карпатами», тому що політикам дуже важлива підтримка футбольних команд. Це ще раз підкреслює важливість «Карпат», - заявив секретар Львівської міської ради Василь Павлюк на Урочистостях до 50-річчя Футбольного клубу «Карпати».

На урочистостях гравців футбольного клубу також привітали: міський голова Львова Андрій Садовий; голова спостережної ради ГО ФК «Україна-1903» голова організаційного комітету з відзначення 50-ччя ФК «Карпати» Богдан Кобрин, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

На святкуванні були присутні як ветерани львівського футболу так і вихованці міської ДЮСШ «Карпати».

Нагадаємо, найважливішою подією цього року для клубу мав стати матч з відомим європейським клубом, запланований на 14 липня, проте гра так і не відбулася.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.