Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

винниченка, 18

Субота, 21 грудня 2013, 17:18

Львівська ОДА чекає на наказ про своє виселення

Львівська ОДА обурюється фактом того, що рішення Львівської облради про її виселення із займаних приміщень досі не доведене до відома громадськості.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Львівської ОДА.

Станом на сьогодні, до Львівської облдержадміністрації рішення ради про виселення не надходило.

Прийняте 17 грудня 2013 року на сесії Львівської обласної ради рішення “Про виселення Львівської обласної державної адміністрації із займаних орендованих приміщень”, що набуло великого суспільно – політичного резонансу, досі не оприлюднене, - йдеться у повідомленні.

Згідно з вимогами Регламенту Львівської обласної ради, рішення ради оприлюднюються на офіційному сайті обласної ради невідкладно і в будь- якому разі не пізніше 5 робочих днів від дня їх прийняття.

Нагадаємо, зазначеним рішенням  депутати доручили управлінню майном спільної власності обласної ради вжити вичерпних заходів щодо припинення договірних відносин та виселення Львівської облдержадміністрації з орендованих приміщень.

Після ознайомлення з прийнятим на сесії текстом рішення, йому буде надана належна правова оцінка юристами облдержадміністрації, зокрема будуть визначені підстави його оскарження у судовому порядку, - зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.