Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

інтернет

vpoltave.pl.ua

Понеділок, 23 грудня 2013, 17:27

У львівських садочках діє електронна черга

інтернет

З жовтня 2013 року у Львові наказом управління освіти запроваджено електронну реєстрацію та облік дітей у дошкільних навчальних закладах, яка передбачає можливість електронної подачі заявок батьків для зарахування дитини до ДНЗ Львова.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Важливим моментом є те, що батьки можуть подати таку заявку лише в один дошкільний навчальний заклад.

«Зареєструвавши дитину в одному ДНЗ, батьки не мають можливості вносити зміни в реєстрацію. Це може зробити лише завідувач дошкільного закладу, де була зареєстрована дитина.

Електронна реєстрація також вирішує ще ряд завдань, зокрема облік дітей мікрорайону, облік дітей, що випускаються з ДНЗ, наявну картину наповнення груп у дитсадках.

Зараз в системі зареєстровано 12500 дітей. Така велика кількість через те, що батьки реєструють дітей, як тільки вони народились, система відкидає такі заявки одразу. Слід зазначити, що вся персональна інформація охороняється та обробляється відповідно до «Закону про захист персональних даних», є доступною виключно для завідувача ДНЗ та спеціаліста відповідного відділу чи управління освіти. Усі персональні дані є захищеними від публічного доступу», - розповіла Галина Слічна, начальник управління освіти ЛМР.

Щоб зареєструвати в чергу дитину, потрібно перейти за посиланням www.misto.lvivedu.com, далі вибрати свій районний відділ освіти, перейти на інтернет-сайт відповідного дошкільного закладу і зареєструвати дитину, заповнивши форму у відповідному пункті меню «Електронна реєстрація».

Також зареєструвати дитину можна прямо на сайті районного відділу освіти:

Галицький район: http://galvo.lvivedu.com
Залізничний район: http://zalvo.lvivedu.com
Личаківський район:http://lychvo.lvivedu.com
Сихівський район:http://sykhvo.lvivedu.com
Франківський район:http://frankvo.lvivedu.com
Шевченківський район:http://shevvo.lvivedu.com

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.