Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тетяна чорновіл

gazeta.ua

Середа, 25 грудня 2013, 09:31

Через побиття Тетяни Чорновoл відкрито кримінальне провадження

тетяна чорновіл

За фактом побиття громадської діячки Тетяни Чорновoл правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба Міністерства Внутрішніх Справ.

Як повідомляється, у ніч на 25 грудня близько 0:40 за 400 метрів від столиці на трасі Бориспіль-Київ працівники Державтоінспекції виявили на узбіччі авто. Неподалік у кюветі вони побачили побиту жінку. Правоохоронці надали потерпілій першу медичну допомогу та викликали швидку.


На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що потерпілою є Тетяна Чорновjл. За її словами, вона на власному авто Chevrolet Aveo направлялася від Борисполя у напрямку Києва, коли помітила за собою стеження невідомих на джипі темного кольору. Водій підозрілого автомобіля почав її притискати до узбіччя. Коли вона зупинилася, кілька чоловіків, які її переслідували, розбили заднє скло її авто, витягнули дівчину і почали бити. Після цього скинули її в кювет. Описати кривдників потерпіла не змогла.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Слідство триває, працівники міліції встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.