Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

проспект шевченка

ru.wikipedia.org

Середа, 25 грудня 2013, 12:27

Суд змусив власника аквапарку "Пляж" віддати приміщення у центрі Львова

проспект шевченка

Львівський апеляційний господарський суд відхилив скаргу ТОВ «Компанія «Грифон» і залишив в силі судове рішення, згідно з яким товариство зобов’язане віддати приміщення магазину-салону на проспекті Шевченка банку «Форум» у якості погашення кредитної заборгованості.

Про це пише видання "Наші Гроші. Львів".

Співвласником ТОВ «Компанія «Грифон» є Олег Верлінський, який також є головою правління ПАТ «Комплекс видів спорту», компанії, що управляє аквапарком «Пляж».

Згідно з матеріалами рішення Господарського суду, заборгованість ЗАТ «КВВС» перед банком становить 26,3 млн грн. Приміщення на проспекті Шевченка є забезпеченням кредитного договору, тому суд вирішив, що банк має право на отримання приміщення у якості погашення заборгованості.

17 грудня 2013 року Апеляційний суд залишив це рішення в силі. Проте підприємство має право оскаржити постанову у касаційному порядку.

Згідно з інформацією ресурсу SMIDA, станом на 2012 рік офіційними власниками акцій ПАТ «Комплекс водних видів спорту» є Анастасія Верлінська та Сергій Любомудров. Їм належить 40 та 60 відсотків акцій відповідно.

Головою наглядової ради акціонерного товариства є депутат міської ради від ВО «Свобода» Андріан Гутник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.