Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

янукович

volynnews.com

Четвер, 26 грудня 2013, 12:43

Одними з ключових проблем є порушення прав і свобод громадян та корупція, – Янукович

янукович

Одними з ключових проблем є порушення прав і свобод громадян та корупція, через це частина громадян вимагає від влади швидких і навіть радикальних змін, інша частина розраховує на більш послідовний еволюційний шлях.

Про це повідомив президент України Віктор Янукович на засіданні Ради регіонів, передає прес-служба глави держави.

За словами Януковича, головним завданням влади є недопущення потрясінь, об'єднання навколо подальших реформ та модернізації країни.

«Наше головне завдання, я маю на увазі завдання влади, - не допустити потрясінь. Загальнонаціональний діалог повинен йти, і це буде приносити тільки користь, а потрясіння - вони відобразяться перш за все на найуразливіших верствах населення. Це люди старшого покоління, це пенсіонери, це діти. Нам треба шукати з вами те, що нас буде об'єднувати у державі, всіх. Бажання пришвидшити зміни, переламати ситуацію - буде об'єднувати. Ця енергія змін, за великим рахунком, - це енергія подальших реформ, подальшої модернізації країни», - сказав Янукович.

«Не можу погодитись з тими опозиційними політичними силами, які намагаються використати цю ситуацію задля переділу влади у власних інтересах. Окремі політичні лідери відверто спекулюють настроями, бажаннями наших співгромадян, намагаючись спрямовувати цю енергію на радикальні дії. Це неприпустимо. Ми цього не допустимо. Будемо жити за Конституцією і згідно із законами України», - зазначив президент.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.