Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитячий табір

galychankaif.com.ua

Четвер, 26 грудня 2013, 14:27

Львівська ОДА планує розпочати модернізацію дитячих таборів з наступного року

дитячий табір

У Львівській ОДА розповіли про реалізацію Програми розвитку мережі дитячих таборів у Львівській області на 2014 –2020 роки.

Про це розповів начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА Володимир Лаврін, передає прес-служба адміністрації. 

«Основним завданням Програми є сприяння цілорічної діяльності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, що дасть можливість збільшити кількість робочих місць та мінімізувати збитковість закладів», – наголосив Лаврін.

За словами В.Лавріна Програма розвитку мережі дитячих таборів у Львівській області на 2014 –2020 роки вже розроблена та перебуває на депутатському слуханні.

На 2014 рік в Програмі передбачено модернізація двох таборів, зокрема дитячої туристичної бази «Карпати» с. Кам’янка, Сколівського району та дитячого позаміського закладу відпочинку «Сокіл» с. Сасів, Золочівського району.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.