Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

адмінвідповідальність

interbuh.com.ua

Субота, 28 грудня 2013, 18:49

На Львівщині родич підозрюваного хуліганив під час проведення слідчого експерименту

адмінвідповідальність

Сьогодні, 28 грудня, за вчинення хуліганських дій під час проведення слідчого експерименту в селі Чернилява, що на Яворівщині, родича підозрюваного було притягнуто до адміністативної відповідальності.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, в межах досудового розслідування кримінального провадження за підозрою 16-річного мешканця села Черниляви в умисному вбивстві, праправоохоронці спільно з адвокатом підозрюваного проводили слідчий експеремент щодо обставин вказаного злочину.

Нагадаємо згаданому неповнолітньому на підставі зібраних у ході досудового розслідування доказів, результатів низки експертиз, вилучених речових доказів слідчим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.115 КК України, а саме умисного вбивства 74- річної мешканки с. Чернилява.

Відтак під час проведення даного експерименту, брат матері підозрюваного в стані алкогольного сп”яніння вчиняв хуліганські дії, у зв”язку з чим йому було запропоновано залишити місце проведення слідчих дій.

Оскільки останній відмовлявся виконувати законні вимоги правоохоронних органів стосовно нього складено протокол про вчинення адміністативного правопорушення за ч.1 ст.185 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Водночас, місцеві мешканці, котрі перебували поблизу місця проведення слідчого експерименту жодних претензій до дій правоохоронних органів не висловлювали.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.