Варіанти,  9 січня 2014

10 поетичних календариків 2013 року

Поетичний календар

10 кращих відео проекту Варіантів "Поетичний календар" у 2013 році.

Проект "Поетичний календар" успішно фінішував минулого року і Варіанти дякують усім, усім, усім, хто долучився до його створення.

Від Володимира Сосюри до Володимира Свідзінського, від Василя Симоненка до Миколи Зерова, від Павла Тичини до Назар Гончара, від Олександра Ірванця до Ліни Костенко Варіанти вишуковували усі варіанти для запису цих віршів їх львівськими (і не тільки) шанувальниками.

Саме ці поетичні календарики Варіанти й опубліковували на своїх сторінках та каналах заради неповторного успіху в очах своїх читачів та глядачів.

Отож, у добру путь любі друзі на поетичних хвилях української поезії, української лірики та українських віршів.

Поет, музикант, програмний директор Львівського міжнародного літературного фестивалю в рамках Форуму видавців Григорій Семенчук читає вірш Володимира Сосюри "Смуглявий і стрункий"

Актор Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької, народний артист України Святослав Максимчук читає вірш Василя Симоненка "Стільки в тебе очей".

Поет, перекладач, літературознавець, один із засновників літературного угруповання "Лугосад" Іван Лучук читає вірш Павла Тичини "Курінь".

Радіоведуча, конферансьє Львівської обласної філармонії Софія Іванова читає вірш Грицька Чубая "Музика".

Журналістка Оля Вишня читає вірш Олександра Ірванця "Це бурячанка – не буряки".

Поет, письменник, доктор наук із соціальних комунікацій, лауреат Народної Шевченківської премії (Залізний Мамай) Ігор Павлюк читає вірш Ліни Костенко "Умирають майстри".

Поетеса, перекладачка і літературознавиця Галина Крук читає вірш Назар Гончара "Святкування шаткування" (казання).

Літературознавець, поет, перекладач, доцент кафедри теорії літератури та порівняльного літературознавства ЛНУ ім. Івана Франка Тарас Лучук читає вірші та переклади Миколи Зерова.

Прес-секретар МО "Дзига" Юрко Вовкогон читає вірш Володимира Свідзінського "Зрада".

Поет і літературознавець Ігор Котик читає вірш Володимира Свідзінського "В полум'ї був спервовіку".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.