Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

концесійна дорога

newsradio.com.ua

Понеділок, 13 січня 2014, 16:35

Цьогоріч заплановано розпочати будівництво концесійної дороги Львів-Краковець

концесійна дорога

В Львівській ОДА планують, що цьогоріч розпочнеться будівництво концесійної дороги Львів-Краковець, де зараз тривають підготовчі роботи.

Про це розповів начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів, передає прес-служба Львівської ОДА.

За словами Гнатіва, будівництво цієї дороги дасть можливість створити нові робочі місця та залучити прямі інвестиції в розвиток регіону.

«Ми сформували перший варіант щодо пропозицій поточного року. Основні напрямки, які будуть розвиватися – це Львів-Радехів-Луцьк, Жовква-Червоноград, Ковель-Львів-Тернопіль, Львів-Бібрка-Івано-Франківськ. Ділянка дороги Турка-Ужоцький перевал та автомобільна дорога Бориня-Мохнате, будуть ремонтуватись в контексті підготовки до Олімпійської надії 2022 року. Вартість робіт становить 100 млн. грн.», – сказав Микола Гнатів.

Ще один проект – передача на експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги М-06 Стрий-Львів-Броди.

«Проект передачі на експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги М-06 Стрий-Львів-Броди фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку. Так, 16 січня у Києві заплановано підписання угоди з переможцем торгів, що значно покращить стан автомобільної дороги та дасть змогу залучити кошти на ремонт і утримання цієї дороги», – повідомив М.Гнатів

Ще одним проектом на 2014 рік є ремонт місцевих доріг, який є на особистому контролі голови Львівської облдержадміністрації Олега Сала.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.