Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Четвер, 16 січня 2014, 12:52

На пікеті проти руйнування лічниці Шептицького Автономний опір та Свобода влаштували сутичку

Сьогодні о 10-й ранку біля Львівської міської ради відбувся пікет з вимогою зупинити знищення лічниці Андрея Шептицького.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Мешканці Озаркевича, активісти ГО Автономний опір та ВО Свобода зібралися під стінами ратуші з вимогою припинити руйнування лічниці Андрея Шептицького.

Активісти Автономного опіру винесли металеву конструкцію, зроблену з уламків паркана вул. Озаркевича, і назвала її стовпом ганьби.

На цьому "стовпі" були фотографії свободівців, які голосували за виділення землі на вул. Озаркевича, 4.

Біля вулиці Руська, звідки Автономний опір ніс "стовп ганьби" чоловік зірвав фотографію зі "стовпа", з чого почалась сутичка та перенеслася на вул. Руська.

Активісти Опору принесли конструкцію на площу Ринок. Вже під стінами почалася словесна перепалка та гасла-звинувачення між Свободою та Опором.

На пікеті були присутні близько десяти міліціонерів. Правоохоронці пообіцяли Автономному опору виділити двох міліціонер, аби ті провели активістів на вул. Озаркевича.

Також провоохоронці порадили активістам Автономного опору робити "стовп ганьби" дерев'яним, бо металева конструція має гострі кути та несе небезпеку. 

Решта відео тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.