Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євромайдан

Понеділок, 20 січня 2014, 00:55

Люди блокують ворота частини МВС у Львові

Євромайдан

Сьогодні близько 00.00 год у Львові на вулиці Стрийська 146 декілька десятків людей заблокували ворота частини МВС 41/14.

Про це повідомив блогер Петро Нек у ФБ.

До таких дій людей змусило вдатися повідомлення у соцмержах про те, що зі всіх регіонів України до Києва стягуються частини МВС для розправи над учасниками акції блокування вулиці Грушевського у Києві. 

Як повідомляє Петро Нек, учасники пікету бачили машину, що збиралась виїзджати з частини, однак ій так і не вдалося це зробити, адже пікетувальникам вдалося вчасно заблокувати ворота.

Також, як повідомляє Петро Нек, пікетувальники розбили вікна у військовій машині. З неї вилазять солдати, а люди їм кричать "Заховай дубінку, то не Київ".



Нагадаємо, сьогодні у Києві відбулись бійки між учасниками правого сектору майдану та беркутом, внаслідок яких постраждали десятки правоохоронців та представників опозиції.

Стрім з місця події:


Live streaming video by Ustream

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.