Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

госпіталізація

ua.korrespondent.net

Понеділок, 20 січня 2014, 09:55

У Києві через сутички на Грушевського госпіталізовано 42 людини

госпіталізація

У Києві в результаті зіткнень по вулиці Грушевського між мітингарями та силовиками в ніч з 19 на 20 січня, станом на 09:00, госпіталізовано 42 людини, .

4 з них перебувають у важкому стані з травмами очей і кінцівок, повідомила прес-секретар департаменту охорони здоров'я Київської міської адміністрації (КМДА) Наталія Вишневська.

За її словами, всього за медичною допомогою звернулося 102 активіста з черепно-мозковими травмами, рваними ранами та забоями.

Нагадаємо, увечері 19 січня в Києві на вулиці Грушевського біля стадіону "Динамо" сталися сутички мітингувальників і міліції. Мітингувальники закидали правоохоронців камінням, фаєрами, "коктейлями Молотова". При цьому було спалено 6 автобусів і вантажівок правоохоронців. Міліція використовувала проти мітингувальників шумові гранати і гумові кулі. За даними міліції, під час сутичок постраждали понад 70 правоохоронців, в тому числі 49 - госпіталізовані.

За матеріалами: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.