Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

садовий та тітушко

Вівторок, 21 січня 2014, 12:33

Тітушкам у Києві не стане гірше через те, що у Львові не буде тепла, води та не ходитиме транспорт – Садовий

садовий та тітушко

Тітушкам в Києві не стане гірше від того, що у Львові не буде ходити транспорт, чи не буде води, або тепла.

Про це заявив мер Львова Андрій Садовий під час розмови зі студентами щодо оголошення загальноміського страйку.

На думку Садового, всі львів’яни мають право вільно висловлювати свою громадянську позицію. Приватні підприємства відпускають своїх робітників, працівники мерії пишуть заяви на відпустки, а комунальні служби повинні працювати задля підтримки життєдіяльності міста. 

«Ще на початку Євромайдану була чітко оголошена позиція Координаційного штабу про страйковий стан. Це було публічно оголошено, всіма було підтримано. Кожне підприємство, якщо воно є приватне, я не чув жодного випадку, коли би людям заборонили чи їхати на Київ чи робити те, що вони вважають за потрібне з точки зору громадянського обов’язку. Якщо говорити про наші комунальні підприємства, які забезпечують місто, вони повинні працювати, адже це є вода, тепло, транспорт. Але не було жодної відмови, працівники підприємств беруть відпустку і виїжджають, щоб висловлювати свій процес. Це є моя принципова позиція. Так само і працівники виконавчих органів влади. Ми не можемо допустити тільки одного – це паралічу влади, тому що тітушкам в Києві не стане гірше від того, що у Львові не буде ходити транспорт, чи не буде води або тепла», - розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, львів’ян закликають вийти завтра, 22 січня, о 9 годині на площу Ринок і розпочати загальноміський страйк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.