Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перинатальний центр

Вівторок, 21 січня 2014, 12:54

Реконструкцію перинатального центру Львові планують завершити до кінця року

перинатальний центр

Реконструкцію обласного клінічного перинатального центру по вул. Дж. Вашингтона,6 у м. Львові заплановано завершити до кінця цього року.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Щоб не зірвати терміни здачі об’єкта в експлуатацію, на сьогодні необхідно суттєво збільшити кількість працівників та пришвидшити темпи будівельно – монтажних робіт», – розповів в.о. начальника управління капітального будівництва ОДА О. Овчаренко.

Представники генпідрядника ПрАТ «Аеробуд» розповіли, що станом на сьогодні у перинатальному центрі ведуться роботи з демонтажу системи вентиляції (готовність95%); прокладання трубопроводів водопостачання опалення (35%); монтаж перегородок (70%); монтаж металоконструкцій корпусу А-3 (55%) та утеплення зі сторони підвалу корпусу А-3 (готовність 10%).

Також розпочато роботи з влаштування монолітного перекриття та стяжок підлог чистих приміщень корпусів А-3, Б-3.

Нагадаємо, реконструкцію обласного клінічного перинатального центру по вул. Дж. Вашингтона,6 у м. Львові було розпочато у жовтні 2013 р. Роботи здійснюються у трьох корпусах А-2, А-3 та В-3.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.