Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

юрій вербицький

facebook.com

Середа, 22 січня 2014, 19:59

Львівський активіст, якого викрали разом з Луценком, – вбитий

юрій вербицький

Львівський активіст, якого викрали разом з іншим активістом Ігорем Луценком, загинув. Тіло львів'янина, знайдене у бориспільській лісосмузі, упізнав його брат.  

Про це Радіо Свобода повідомила племінниця загиблого активіста.

За її словами, щойно її батько – рідний брат Юрія Вербицького упізнав його тіло у морзі Борисполя.

Раніше речник головного управління МВС України у Київській області Микола Жукович повідомив Радіо Свобода, що тіло чоловіка, знайдене вранці 22 січня у лісосмузі біля села Гнідин Бориспільського району Київщини, зараз у морзі. Проводиться судово-медична експертиза для встановлення причин смерті.

«Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце, насильницьких причин смерті не побачила й відправила тіло у морг для проведення судово-медичної експертизи. Але слідчими відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 КК – «умисне вбивство», бо на одязі був знайдений скотч. Руки були не зв’язані. Це людина віком 40-45 років. Про ріст, довжину та колір волосся, колір очей, одяг я поки інформацією не володію», – сказав речник.

Він не уточнював, чи може бути ця людина Юрієм Вербицьким, якого викрали 21 січня з лікарні разом з громадським активістом Ігорем Луценком. За словами речника обласного управління МВС, «запросили на упізнання родичів», тому скоро це проясниться.

До слова, Генпрокуратура підтвердила загибель двох людей у ході сутичок на Грушевського, проте ЗМІ уже повідомляють про 5 загиблих.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.