Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

новояворівськ. блокування

vk.com

П'ятниця, 24 січня 2014, 11:28

Трасу Львів-Краковець біля Новояворівська досі перекривають

новояворівськ. блокування

23 січня  о 22.35 на в’їзді в м. Новояворівськ на автодорозі Львів–Краковець близько 130 чоловік радикально налаштованої молоді здійснили пробу перекрити дорогу.

Про це повідомив Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

"По центру дороги були запалені автомобільні шини. Прибувший на місце пожежно – рятувальний підрозділ не був допущений до гасіння. Молодь вимог не висуває, викрикує націоналістичні гасла", йдеться у повідомленні Департаменту.

Затримки руху легкового автотранспорту немає, але з обох сторін зібралося близько 30 фур, які не можуть продовжувати рух. На місці присутні 2 екіпажі ДПС, 20 працівників Новояворівського райвідділу міліції.

"Блокуємо лише вантажівки, найбільш цікавлять ті, що везуть продукцію бізнесів правлячої банди! А також, не дай Боже, ВВ в один чи інший бік! Швидкі, легковики, і т.д. пропускаємо", розповіли у соцмережах учасники блокування. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.