Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 24 січня 2014, 16:11

Сало заявляє, що життєдіяльність Львівщини паралізована, але він продовжує керувати в телефонному режимі

Голова Львівської ОДА Олег Сало заявив, що захоплення будівлі ОДА паралізувало життєдіяльність області, однак, незважаючи на це він продовжує керувати областю в телефонному режимі. 

«Забезпечувати життєдіяльність Львівщини в тій ситуації, яка склалась, неможливо», – вважає Сало. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

«Ми багато працювали, аби в цьому році для Львівщини зробити дуже багато. Я кілька разів був у Президента, у Прем’єр-міністра і в Кабміні, щоби Львівщині збільшити бюджет. В результаті, наш регіон мав би отримати на 1,5 млрд грн. більше у порівнянні з минулим роком. Це на соціальні виплати, дотації, також на будівництво. Окрім того, ми працювали над тим, аби в цьому році отримати в три рази більше коштів на ремонт доріг. Якщо хтось зможе зробити так, щоб Львівщина була не дотаційною, змогла працювати без державної підтримки, Адміністрації, без Кабміну, тоді хай покаже, як треба працювати. Зараз потрібно приймати бюджет, потрібно починати виплати. Хто за це буде відповідати?», – наголосив Олег Сало.

Управління, за його словами, зараз здійснюється у телефонному режимі, а далі буде видно, адже тривають переговори з Львівською обласною радою.

«Я і далі залишаюся в команді Президента, тому що тільки Президент може вийти з цієї ситуації”, – додав Олег Сало.

Щодо захоплення приміщень адміністрації, то Сало сказав, що ці дії є порушенням закону, відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, 23 січня група активістів захопила приміщення Львівської ОДА і примусила Олега Сала написати заяву на звільнення з посади голови Львівської ОДА. Згодом Сало заявив, що відкликав свою заяву на звільнення. 

Сьогодні ранком активісти не пустили чиновників на роботу. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.