Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

vk.com

Субота, 25 січня 2014, 14:54

Львівська облрада створила міжфракційне об'єднання Народна рада

Львівська облрада визнала Народну Раду колегіальним органом, уповноваженим представляти народ України, а також створила міжфракційне об'єднання Народна рада.

Сьогодні депутати Львівської облради ухвали рішення Про визнання Народної ради колегіальним органом, уповноваженим представляти народ України.

За проголосували 69 із 73 пристуніх делегатів. 

Львівська облрада постановила визнати Народну раду колегіальним органом, уповноваженим представляти народ України.  

У Львівській облраді буде створено міжфракційне об’єднання Народна рада, до якого мужуть увійти як фракції, так і позафракційні депутати. 

Львівська облрада рекомендувалп місцевим радам Львівської області скликати позачергові сесії для розгляду та прийняття аналогічних рішень.

Львівська облрада також ухвали звернутись до Ради ЄС, ЄС та ОБСЄ та міжнародного товариства з проханням допомогти зберегти демократичний устрій і недопустити встановлення диктатури. 

Останні пунктом ухвали визнано, що на території Львівської області не можуть проводить заходи за участі війск і правоохоронних органіх з використанням зброї і техніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.