Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська облрада

Понеділок, 27 січня 2014, 13:49

Фракція Партії регіонів у Львівській облраді саморозпустилася

львівська облрада

Фракція Партії регіонів у Львівській обласній раді припинила свою діяльність і заявлила про свій саморозпуск.

Про це йдеться в заяві фракції ПР у Львівській облраді, яка є в розпорядженні Варіантів.

Подаємо заяву повністю:

Фракція Партії регіонів у Львівській обласній раді висловлює глибоке співчуття родинам загиблих у Києві.

Розуміючи, що ми несемо політичну відповідальність за ситуацію в державі, вважаємо за необхідне попросити вибачення у своїх виборців. Хоча жоден з нас не робив вчинків, які були б на шкоду рідному краю чи людям. Будучи незрозумілими більшістю галичан, ми своєю позицією підтримували цілісність і соборність України. Прийде час і нас зрозуміють.

Однак, в сьогоднішній ситуації, коли політика керівників Партії регіонів не відповідає її програмним засадам, не об’єднує, а роз’єднує країну, ми засуджуємо рішення тих обласних рад, що приймають звернення до Президента із закликами силового розв’язання політичної кризи чи введення надзвичайного стану в країні. В багатьох з цих рад Партія регіонів має більшість і демонструє неповагу до опозиції, що також провокує відповідне ставлення до нас на Львівщині.

Задля громадянського миру, збереження єдності України потрібні не заяви, а рішучі кроки. Тому фракція Партії регіонів у Львівській обласній раді припиняє свою діяльність в обласній раді і заявляє про свій саморозпуск.
Ми закликаємо всіх учасників протистояння повернути ситуацію в Конституційне русло і розв’язувати всі спірні питання шляхом позачергових виборів, в тому числі і нового складу Львівської обласної ради. Все решту, що робиться поза Конституцією і Законом, тільки на шкоду Україні і її європейському майбутньому.

Прийнято під час засідання фракції 27.01.2014 р.

Нагадаємо, раніше ЛОО Партії регіонів заявила про те, що лише дострокові парламентські та президентські вибори можуть припинити загострення протистояння громадянського суспільства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.