Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівський ветуніверситет

gazeta.dt.ua

Вівторок, 4 лютого 2014, 16:47

У Львівському ветеринарному університеті призначили в.о. ректора

львівський ветуніверситет

В.о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького призначено професора Володимира Стибеля.

Сьогодні його представив заступник голови Львівської ОДА Мирослав Богіра, передає прес-служба ОДА.

Таким чином, за наказом Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка виконування обов’язків ректора покладено на декана факультету ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького професора Володимира Стибеля.

«На сьогодні галузь сільського господарства у Львівській області активно розвивається, однак тваринництво в складному становищі, зокрема спостерігається зменшення поголів’я великої рогатої худоби. Саме тому ми покладаємо великі надії на випускників цього вишу, – сказав у вітальному слові М.Богіра. – Ваші вихованці завжди посідають керівні посади у галузі народного господарства не тільки у Львівській, але й інших областях України. Але, на превеликий жаль, фахівців ветеринарного напрямку не вистачає на місцях, особливо висококваліфікованих кадрів», – додав заступник голови ОДА.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.