Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська облрада

Середа, 5 лютого 2014, 15:13

Охорону будівлі Львівської облради посилять через можливі провокації

львівська облрада

Від сьогодні в кілька разів буде посилено охорону будинку Львівської обласної ради на вул. Винниченка, 18 у зв’язку зі спробами провокацій.

Про це заявила нардеп від ВО «Свобода» Ірина Сех, передає прес-служба партії.

У повідомленні прес-служби "Свободи повідомляють, що сьогодні, 5 лютого, відбулася спроба провокації в будинку Львівської обласної ради на вул. Винниченка, 18. Автобус із «тітушками» під’їхав до будівлі, з нього вийшло понад 40 осіб, які намагалися увійти в будинок, однак їм перешкодила охорона з Народної самооборони та депутати.

«Ця спроба провокації відбулася невдовзі після того, як судові виконавці оголосили в облраді про рішення суду, яке стосується повернення керівництва адміністрації в приміщення на Винниченка, 18. Очевидно, планується захоплення будинку владою. За моєю інформацією, до Львова привезли «тітушок» з інших областей, зокрема з Вінниччини та з Харківщини, їх поселили в одному з готелів за містом», - сказала Сех.

За словами Ірини Сех, від сьогодні в кілька разів буде посилено охорону адмінбудинку силами загонів Народної самооборони, також чергуватимуть депутати обласної ради та інших місцевих рад.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.