Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

моршин

Четвер, 6 лютого 2014, 15:31

Моршинський «Парк курорту» реконструюють за 13 мільйонів ЄС

моршин

Моршинська міськрада Львівської області 29 січня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Облсількомунгосп» на реконструкцію ю пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк курорту» за 12,66 млн грн.

Про це з посиланням на «Віснику державних закупівель» пишуть "Наші Гроші. Львів".

До кінця квітня 2015р. в парку мають знести старі дерева, реконструювати амфітеатральні будівлі, ігровий та спортивний майданчики, громадський туалет і побутові мережі, покласти тротуарну плитку, засіяти газони та висадити нові дерева.

Кошти виділено Європейським союзом в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».

Основними власниками фірми «Облсількомунгосп» є Іван Кіш, Любов Мороз та Орест Гойсак. Фірма почала активно вигравати тендери наприкінці 2010р., за цей час отримавши підрядів на 28,82 млн грн.

Єдиним допущеним до участі конкурентом стало ТОВ «Гарант-Успіх» зі статутним фондом 5 тис грн., що належить ТОВ «ВК-Інженерія», власником котрого є Андрій Романчак. Ні материнська, ні дочірня фірма раніше тендерів не вигравала.

Решта чотири учасники були відхилені з різних причин, зокрема дешевша на 2,84 млн грн. пропозиція ТОВ «Айра» була відхилена за відсутність в пакеті документів копій техпаспортів на обладнання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.