Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

portal.lviv.ua

Неділя, 16 лютого 2014, 15:55

Правий сектор вчинив дебош під час концерту гурту Тінь сонця у Львові

15 лютого у Львові група молодих людей увірвалася в приміщення Палацу спорту «Україна», де відбувався концерт українського гурту «Тінь сонця».

Вони намагалися прорватися на сцену, грубо порушували порядок, чим зірвали концертну програму, на якій були присутні близько 400 глядачів.

Музикантам гурту ці особи завдали тілесних ушкоджень.

До Франківського райвідділу міліції для з‘ясування обставин було доставлено п’ять правопорушників, з яких четверо виявилися неповнолітніми. Всі вони – мешканці Львова.

Про це повідомив ВГЗ ГУ УМВСУ у Львівській області.  

У приміщенні Палацу спорту правоохоронці виявили та вилучили 1 піротехнічну гранату, 1 пневматичний пістолет та 1 пневматичний револьвер, а також 2 мисливські ножі, 1 газовий балончик, камуфляжну маску та два посвідчення активістів громадської організації «Правий сектор».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Центральний провід Правого Сектору, а також керівники Львівського Правого сектору в обличчі Олега Пелехатого та Артема Луцака вибачились перед музикантам гурту "Тінь Сонця".

"У вчорашніх подіях, під час виступу гурту, справді брали участь уже колишні члени Правого сектору. Людина, котра спровокувала конфлікт, була виключена з лав організації та понесе покарання. Учасники організації, котрі несвідомо повелись на провокацію, понесуть дисциплінарне покарання.

Керівники організації запевняють, що вчорашній інцедент став хорошим уроком на майбутнє для усіх членів Правого сектору й подібні випадки більше не повторяться", - сказано у повідомленні прес-служби Правого сектору. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.