Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сало олег

Вівторок, 18 лютого 2014, 13:37

Львівська облрада традиційно провалила відставку Сала

сало олег

Львівська облрада вдруге не змогла набрати абсолютної більшості голосів для висловлення недовіри голові Львівської ОДА Олегу Салу – «за» недовіру проголосували 72 депутати.

Голосування проводилося у таємному режимі, інформує кореспондент Варіантів. У голосуванні взяло участь 79 депутат, проголосувало "проти" 3, утримався 4, 37 бюлетенів погашені.

Тепер рішення скеровується президенту України Віктору Януковичу для належного реагування, але президент за законом не зобов'язаний приймати рішення про відставку Олега Сала. Якби рішення набрало не просту, а абсолютну більшість (78 депутатів у Львівській облраді), то Янукович був би зобов'язаний звільнити Сала.

Нагадаємо, 12 листопада 2013 року Львівська облрада вперше спробувала висловити недовіри голові ОДА Салу, але тоді рішення не набрало абсолютної більшості, а лише 72 голосів.

До слова, Олега Сала призначили очільником Львівщини 31 жовтня 2013 року. Він змінив на цій посаді Віктора Шемчука.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.