Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

"Беркут" позує на фоні спаленого автобуса у Києві

society.lb.ua

Вівторок, 18 лютого 2014, 16:34

СБУ та МВС дали опозиціонерам час до 18.00, аби заспокоїти Майдан

"Беркут" позує на фоні спаленого автобуса у Києві

Глави СБУ і МВС України дали очільникам опозиції час до 18.00 для заспокоєння протестувальників та поновлення переговорів.  

Про це йдеться у спільній заяві голови СБУ України Олександра Якименка та в.о. міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, оприлюдненій сьогодні, 18 лютого.

"Екстремісти з опозиції перейшли межу – вони вбивають на вулицях столиці України ні в чому невинних людей, знущаються над жінками, палять і підривають будинки та автомобілі.  У центрі Києва розпочинається хаос. При цьому лідери опозиції по телефону здійснюють режисуру цих злочинів. Їхня мета одна – навіть ціною людської крові дістатися до владних крісел", – йдеться у заяві. 

Очільники СБУ та МВС переконують, що не можуть допустити "подальшого нагтінання конфлікту" та згадують "пересічних громадян, які буцімто звертаються до влади із закликами "навести порядок, повернути стабільність і мир в Україну.

Автори заяви наголошують, що у влади є сили, щоб навести порядок.

"І ми, якщо буде продовжуватися безлад, будемо змушені вдатися до жорстких дій. Треба дати режисерам безпорядку рівно годину часу. У разі, якщо о 18.00 безчинства не припиняться, ми будемо зобов’язані навести порядок всіма засобами, передбаченими законом", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, у сутичках в Києві вже загинули три людини. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.