Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

народна рада

Середа, 19 лютого 2014, 09:49

Народна Рада на чолі з Колодієм бере всю владу на Львівщині, – заява

народна рада

Виконавчий комітет Львівської облради - Народна Рада підпорядковує собі всі органи виконавчої влади, що знаходяться на території Львівщини та звертається до всіх державних службовців і громадян виконувати рішення Ради.

Про це йдеться у відозві Народної Ради, опублікованій на сайті Львівської облради.

"Виконуючи волю громади Львівщини, виконавчий комітет Львівської обласної ради - Народна Рада бере на себе всю повноту відповідальності за долю краю та громадян", йдеться в заяві.

До складу виконавчого комітету Львівської обласної ради - Народної Ради на чолі з головою Ради, керівником Штабу Національного Спротиву Львівщини Петром Колодієм, увійшли представники депутатського корпусу, Самооборони Майдану, інших об'єднань активістів, громадські діячі, відомі вчені.

"Головним завданням виконавчого комітету Львівської обласної ради - Народної Ради є підтримання життєзабезпечення та правопорядку на території області, сприяння у відправці активістів до Києва, забезпечення Київського Майдану всім необхідним", йдеться у відозві.

Нагадаємо, 25 січня Львівська облрада визнала Народну Раду колегіальним органом, уповноваженим представляти народ України. Водночас 12 лютого Львівський окружний адміністративний суд визнав Народну Раду на Львівщині незаконною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.