Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

олег баран

Середа, 19 лютого 2014, 13:08

Депутат облради Олег Баран вийшов з Партії регіонів (заява)

олег баран

Депутат Львівської облради Олег Баран офіційно повідомив про свій вихід з Партії регіонів. 

Про це йдеться в заяві Олега Барана, яка є в розпорядженні Варіантів.

Подаємо текст заяви повністю:

"Після подій сьогоднішньої ночі можу сказати лише одне – нас не чують. Більше двох місяців апелюємо до влади із проханням - почути людей, які вийшли на Майдан, доносимо позицію Галичини до Києва. Однак, на жаль, діалогу – не відбулось! Україна перетворилася на поле бою, на якому посягають на найбільшу людську цінність – життя. У цивілізованій країні такі речі недопустимі. Гинуть люди. Сьогодні на передовій місце не політичним амбіціям, а тверезому розуму та патріотизму. Як і раніше, разом з Вами засуджую дії влади, які не відповідають інтересам українського народу, привели до смертей, а відповідно - вилились у потужний протест громадськості. З сумом констатую, Київ проігнорував позицію представників Партії регіонів Галичини. У розрізі останніх подій - більше не можу залишатися у числі членів Партії регіонів. 

Тому офіційно заявляю про свій вихід з лав Партії Регіонів. Перш за все – я українець!

Засвідчую свою підтримку європейським цінностям, висловлюю співчуття родинам загиблих і щиро сподіваюся, що український народ – переможе!
Слава Україні!

З повагою, Олег Баран".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.