Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

portal.lviv.ua

Четвер, 20 лютого 2014, 11:44

Польські митники заявили про блокування чотирьох пунктів пропуску

Митна служба Підкарпатського воєводства повідомила сьогодні про блокування чотирьох пунктів пропуску у Львівській області.

Про це йдеться на офіційній сторінці митників.

В’їзд та виїзд на територію обох країн можливий, але протестувальники пропускають переважно легкові автомобілі, вантажівки блокують.

Польські митники радять перетинати кордон у пункті Грушів-Будомєж, оскільки це єдиний пункт на території Львівської області, який не блокують.

Натомість українські митники повідомляють, що таке блокування  загрожує припиненням постачання продовольства та вантажів до українських населених пунктів.

Міністерство доходів і зборів України звертається із закликом до громадян, які блокують дорогу, припинити ці дії, оскільки така ситуація може призвести до значних фінансових втрат тих компаній та підприємств, діяльність яких безпосередньо пов’язана із зовнішньоекономічними операціями.

Нагадаємо, вчора надійшла інформація про блокування дороги до КПП Рава-Руська.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.