Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка

newsradio.com.ua

П'ятниця, 21 лютого 2014, 15:06

З Києва до Львова привозять поранених

швидка

Сьогодні, 21 лютого, у Львівську обласну клінічну лікарню доставили з Києва реанімобілем двох поранених.

Про це повідомила заступник головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні Наталія Готь, передає прес-служба ВО "Свобода".

«Двох поранених з 17-ої київської лікарні привезли до Львова. В одного з них вогнепальне поранення шиї і плеча, в іншого – поранення грудної клітини. Вони в стані середньої важкості, але стан вдалося стабілізувати, їх можна було транспортувати», - розповіла Наталія Готь.

За її словами, один з постраждалих – з Ковеля, другий – з Житомирщини, але вони виявили бажання продовжити лікування у Львові.

Ще двох пацієнтів із вогнепальними пораненнями в груди госпіталізовано у Львівський регіональний фтизіопульмонологічний центр. Кількох пацієнтів із травмами кінцівок доставлено у 8-му лікарню. У нейрохірургію в Львівській міській клінічній лікарні швидкої допомоги госпіталізовано пацієнтів із кульовими пораненнями в голову.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.