Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Степан Кубів

Понеділок, 24 лютого 2014, 18:16

Кубів очолив Національний банк України

Степан Кубів

Депутат ВР від ВО "Батьківщина" та комендант Будинку профспілок на Майдані Степан Кубів став головою Національного банку України.  

"За" призначення Кубіва головою НБУ, сьогодні, 24 лютого, на засіданні сесії Верховної Ради проголосували 310 депутатів.

Кубів був заступником голови фінансового комітету Верховної Ради.

Нагадаємо, у січні Печерський районний суд Києва наклав арешт на майно чотирьох народних депутатів від опозиції, в тому числі Степана Кубіва, нібито за заявою президії профспілок про відшкодування збитку.

Згідно декларації про доходи за 2012 рік, Степан Кубів є власником чотирьох земельних ділянок розмірами 2100, 4953, 594 і 174 кв.м, садового будинку, площею 84 кв.м, гаражу (70 кв.м), іншого майна (75 і 65 кв.м), автомобіля Тойота Корола 2006 року випуску. На рахунках в банку у Степана Кубіва зберігалось на той час понад 5 млн. 173 тис. грн.

Також, за інформацію видання "Наші гроші.Львів", Кубів є співзавсновником підприємств та ГО, які викуповували комунальні приміщення у Львові за заниженими цінами. 

Окрім цього, є підтвердження непрямого зв'язку Кубіва із зведенням новобудови на пам'ятці архітектури у Львові. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.