Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сбу

grim.in.ua

Понеділок, 24 лютого 2014, 18:14

СБУ керуватиме Наливайченко, Генпрокуратурою – Махніцький

сбу

Верховна Рада призначила Валентина Наливайченка головою Служби Безпеки України, а генеральним прокурором – Олега Махніцького.

"За" проголосували 321 та 312 народні депутати відповідно .

Валентин Наливайченко до призначення був нардепом від партії УДАР. Він уже очолював СБУ з березня 2009 по березень 2010, і був в. о. відомства з 22 грудня 2006 по 6 березня 2009.

Олег Махніцький – пройшов до парламенту за списками "Свободи", раніше був депутатом Львівської міськради. 

До слова львівський журналіст Остап Дроздов у статті, опублікованій на Ipress.ua, дав Махніцькому таку характеристику: "За Генпрокуратурою наглядатиме провінційний свободівець, прізвище якого не можуть навіть правильно написати журналісти і який у Львівській міській раді голосував за забудову парку Знесіння, потім очолював найкорумпованішу земельну комісію, а останній час курував усі судові процеси "Свободи" проти неугодних політологів, публіцистів та журналістів".

Згідно з декларацією про доходи Махніцького за 2012 рік, його сукупний дохід склав 13 604 грн., тоді як його сім'ї - 40 850 грн. 

Він володіє земельною ділянкою, площею 1090 кв м, двома житловими будинками, площею 76,1 кв м та 59,9 кв м. Також у розпорядженні нардепа автомобіль Toyota Camry 2007 року випуску. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.