Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

добротвір

opir.info

Четвер, 27 лютого 2014, 16:19

На Львівщині наїхали на електростанцію Ахметова

добротвір

У селищі Добротвір Львівської області місцеві мешканці пікетували підприємство "Західенерго" та скасували йому державний акт на землю.

Про це повідомляє прес-служба Автономного опору.

Зокрема, 25 лютого на нагальному віче у смт. Добротвір Львівської обл. територіальна громада, яка була створена раніше, прийняла рішення як конституційний власник землі "про скасування державного акту на землю, згідно з яким вона перебуває у постійному користуванні".

Відповідний акт було видано ДП “Західенерго”. 80% акцій цього підприємства зараз перебуває у власності компаніï Дтек (власником якого є Ринат Ахметов).

Громада готова безпосередньо або через свій представницький орган підписати угоду з компанією на тих умовах, які вважає за потрібне.

Крім цього, пікетувальники провели ряд "виховних дій" з охороною компаніï. Питання законності приватизаціï станціï залишилось відкритим. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.