Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівський аеропорт

wikimapia.org

Середа, 5 березня 2014, 10:39

У Львові працівники пікетували аеропорт з вимогою звільнили гендиректора

львівський аеропорт

Вчора ввечері, 4 березня, частина працівників аеропорту "Львів" імені Данила Галицького провела пікет біля території аеропорту з вимогою звільнити гендиректора Романа Гонтарєва.

Протестувальники звернулися до міністра інфраструктури Максима Бурбака, вимагаючи звільнення гендиректора, і попередили, що пікетуватимуть територію міжнародного аеропорта «Львів», якщо вимогу не виконають.

"Ми обурені, що в такий визначальний момент для України, в момент високої соціальної напруги серед населення у ДП Міжнародного Аеропорта «Львів» ім..Данила Галицького працює керівництво сформоване ще одіозним регіоналом Борисом Колесніковим. Усім відомо, що під час проведення чемпіонату з футболу ЄВРО 2012 призначені ним люди були задіяні в корупційні схеми, чим нанесено непоправної шкоди державному бюджету та комплексу аеропорта", йдеться у зверненні протестувальників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.