Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт обміну валют

nbnews.com.ua

Середа, 5 березня 2014, 14:31

У Львові невідомі в масках напали на пункт обміну валют і вбили працівника (ОНОВЛЕНО)

пункт обміну валют

Сьогодні близько 11:40 озброєні люди в масках пограбували пункт обміну валюти, що розміщений у магазині “Темп” на вул. Коновальця у Львові

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВСУ Львівщини.

Чоловіки підійшли до пункту обміну валюти, поранили його працівника з предмета, схожого на пістолет з глушником. Після цього зловмисники забрали гроші та зникли з місця події на автомобілі. Працівник обмінного пункту, 54-річний львів’янин, був доставлений до лікарні у важкому стані, де помер.

"Правоохоронці вже виявили на вулиці Рудницького частково пошкоджений вогнем автомобіль, на якому зникли зловмисники. Транспортний засіб нападники викрали в одному з гаражних кооперативів за годину до нападу", – повідомив начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко.

На місці події працює слідча група. Наразі немає офіційного підтвердження про загиблого, але є поранені. Міліція просить зголоситись усіх свідків події, зателефонувавши на 102.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.