Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Брезіцький

Четвер, 6 березня 2014, 16:06

Брезіцький з Майдану підсилить команду Сех

Роман Брезіцький

Помічник екс-народного депутата Степана Кубіва, координатор львівського ЄвроМайдану Роман Брезіцький може стати новим обличчям у команді голови Львівської ОДА Ірини Сех.

Ймовірною посадою для Брезіцького може стати посада заступника з гуманітарних питань, розповів у коментарі Варіантам народний депутат Василь Пазиняк.

За словами депутата, новій владі потрібне суттєве оновлення. Мають з'явитися нові обличчя, і молодь має стати рушієм змін. Потрібно лише відкрити дорогу молоді.

"Суспільство вимагає кардинального оновлення на усіх рівнях, – вважає В. Пазиняк – і основним рушієм оновлення мають стати люди, які стояли на Майдані".

Ці люди мають оновити владу під час перевиборів, кандидуючи у Верховну раду. До того часу активісти мають повне право посісти місця у виконавчій владі, ставши символом тих змін, які вимагає Майдан.

"На жаль, до влади часто рвуться не найкращі, тому я з пересторгою відношусь до багатьох імен, які зараз обговорюються, – роздумує депутат. – Суспільству, журналістам потрібно шукати людей, які нерідко залишаються у тіні через свою скромність. Цих людей потрібно заохочувати, особливо на Львівщині. Щоби не було так, що перетасовували стару колоду".

На думку В. Пазиняка, головні критерії відбору нових кандидатів це порядність, патріотизм і професійність. Навіть недостача певного досвіду не має служити перешкодою для роботи молоді у владі.

Щодо конкретних прізвищ зі середовища львівського Майдану, депутат пригадав дії Брезіцького, який глибокої ночі зустрів делегацію з Києва, коли депутати привезли до Львова активіста з відірваною рукою. Окрім того, цей активіст позитивно зарекомендував себе у виборчій кампанії 2012 року. "Я двома руками "за", – каже нардеп.  Він людина, якій варто довіряти і дуже важливо у теперішній суматосі не переплутати людей".

Ймовірною посадою для Брезіцького може стати посада заступника з гуманітарних питань.

Нагадаємо, 2 березня нардепа від "Свободи" Ірину Сех було призначено головою Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.