Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

крим

clashot.com

Понеділок, 17 березня 2014, 10:15

У Криму організатори референдуму нарахували 96,77% голосів за приєднання до Росії

крим

За приєднання Криму до Російської Федерації проголосувало 96,77% жителів Автономної Республіки Крим.

Про це повідомив голова комісії Верховної Ради Криму з організації та проведення референдуму Михайло Малишев, передає РБК-Україна з посиланням на "Кримінформ".

"Кількість голосів учасників загальнокримського референдуму, поданих на підтримку питання загальнокримського референдуму - Ви "за" возз'єднання з Росією на правах суб'єкта Російської Федерації? - складає 1 млн 233 тис. 2 людини, що в процентному відношенні становить - 96,77%", - сказав Малишев журналістам, підбиваючи остаточні результати референдуму.

Явка, за його словами, склала 1 млн 274 тис. 96 осіб, що становить 83,1% виборців. Дані наведено без урахування результатів голосування в Севастополі.

Він також додав, що за відновлення дії Конституції Республіки Крим 1992 р. і за збереження регіону у складі України свої голоси віддали 2,51% жителів. Недійсними визнано 0,72% бюлетенів.

Нагадаємо, 6 березня Верховна Рада Криму прийняла рішення про проведення референдуму. 7 березня в.о. президента України зупинив це рішення. Центральна влада України не визнала рефендуму. Крім цього, брати участь у референдумі відмовилися кримські татари.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.