Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

волейбол

scm.rcs.k12.tn.us

Четвер, 27 березня 2014, 12:43

"Барком-Кажани" зіграє повторний матч плей-оф з "Фаворитом"

волейбол

Завтра, 28 березня, львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» проведе другий матч серії плей-оф Суперліги.

Про це повідомила прес-служба ВК "Барком-Кажани".

Львівські волейболісти повторно зіграють з СК «Фаворит» (Лубни), щоправда цього разу матч відбудеться на виїзді – у місті Полтава, у спорткомплексі ПЗМС .

Команда «Барком-Кажани» тренувалася достатньо для того, щоб показати хороші результати на спортивному майданчику, - кажуть тренери. «Основне наше завдання – грати у волейбол… До гри готувались як і до всіх попередніх – наполегливо і насичено. Тому під час матчу треба зробити хоча б те, що ми вміємо. Якщо хлопцям вдасться – то це дуже важливо. Адже у кожного своя позиція, свої дії. Тому завдання – щоб гравці на своїх позиціях робили те, що вміють», - підкреслив головний тренер ВК «Барком-Кажани» Віктор Михальчук.

За його словами, тренери намагались не перенавантажувати гравців перш за все психологічно. «Ми зробили все, надіємось, що хлопці психологічно готові до гри і покажуть достойний результат», - наголосив Віктор Михальчук.

Нагадаємо, під час першого матчу серії плей-оф, який відбувся у Львові, львівські «Кажани», з рахунком 3:2, обіграли лідера Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліни - СК «Фаворит».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.